Ordrupvej 108, 3. tv., 2920 Charlottenlund

3.sals lejlighed i tidssvarende ejendom med 2 store altaner, privatparkering og elevator.

Området: Lige midt i Ordrup/Charlottenlund finder du denne skønne bolig - der er nærmest gåafstand til det hele, offentlig transport, indkøb og smuk natur og sidst men ikke mindst en fantastisk borgerservice i Gentofte Kommune.

Ejendommen: Eksklusiv ejerlejlighedsbebyggelse fra 1985 med prima beliggenhed lige over for Ordrup Bibliotekspark. Ejendommen er beliggende på Ordrupvej 106 - 108, 2920 Charlottenlund med et stort dejligt grønt parkareal med private parkeringspladser bag bygningen og med flotte altanpartier til begge sider - enestående udsigt over Biblioteksparken - nydeligt ankomst område med porttelefoner, elevator lige til døren, aflåste kælderrum og cykelparkering.

Indeholder: Lejligheden er yderste velindrettet og den 84 kvm store bolig i henhold til BBR-ejermeddelelse - gør det godt. Rummelig entre, dejligt marmorbadeværelse med bruseniche og vaskesøjle, nyere smart hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer, dejligt soveværelse med direkte udgang til en meget skøn altan ind imod det grønne område, lys og venlig opholdsstue med den skønneste udsigt over Biblioteksparken og udgang til kæmpe overdækket altan med indbyggede skabe i begge sider til havehynder og blomsterudstyr - store blomsterkummer og fint trægulv, endvidere gæsteværelse/kontor.

Ved indgangsdøren er der let adgang til hele det eksklusive handelsliv med et væld af specialbutikker på hele Ordrupvej - der er ikke langt til Øresund / Bellevue eller for den sags skyld en dejlig tur i Bernstorffsparken.

Der er tilladelse til at holde hund efter godkendelse i ejerforeningen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.