Fuglevadsvej 20, 2800 Kongens Lyngby

Prima beliggenhed på Fuglevadsvej i Kgs. Lyngby - 1.276 kvm grund.

I fabrikantkvarteret på Fuglevadsvej kan vi nu tilbyde 1.276 kvm liebhavergrund - mulighed for 30 % bebyggelse. Grunden er meget regulær og et hus vil kunne placeres på grunden således, der er både for- og baghave. Samtidig er grunden højt beliggende således, et flot kig ud over området vil kunne opnås. Gåafstand til Sorgenfri Slotspark og gåafstand til Bondebyen og det velassorterede indkøbsmekka i Lyngby centrum.

På grunden findes allerede en meget velbygget murermester villa opført i 1954 på 130 kvm bolig i 1-plan og med 130 kvm god og højloftet kælder. Ejendommen fremstår velholdt, men helt originalt uden opdateringer. Ejendommen er opført i røde mursten, med rødt tegltag og hvide vinduespartier. Indeholder: Vindfang, møblerbar forstue, gæstetoilet, kontor/børneværelse, 2 meget store skønne stuer en suite, oprindeligt køkken, oprindeligt badeværelse med kar og forældresoveværelse. Kælderen er meget højloftet. Viktualierum, gildesal, vaskerum, vinkælder, fyrrum og hobbyrum.

30 % bebyggelse - nærmere bestemte vilkår fremgår af lokalplan 241 gældende for området.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.