Dronningens Vænge 3, 1. tv., 2800 Kongens Lyngby

Flot beliggende sydvendt lejlighed i Dronningens Vænge i meget fin stand, elevator og privat carport med mulighed for opladning af bil.

Området: Majestætisk beliggende over for Sorgenfri Slot og Slotspark mellem Lottenborg mod vest og Mølleåen mod øst. Mulighed for at nyde den skønne natur i alle retninger og så alligevel kun 1000 meter fra hele det velassorterede indkøbsmekka med Lyngby Hovedgade, Lyngby Storcenter, Magasin, Kulturhuset m.v.

Ejendommen: Dronningens Vænge i Kgs. Lyngby er en smuk parkbebyggelse opført i 2000 - bebyggelsen er tegnet af arkitekt m.a.a. Jes Henneberg og består af 10 punkt- og længehuse samt den gamle hovedbygning. Meget smuk/t have/parkanlæg til bebyggelsen.
Præsentabelt ankomstområde med gode parkeringsforhold for gæster og beboere samt carporte for bebyggelsens beboere, meget pompøs opgang med flot højt til loftet og elevator til lejlighedens hoveddør.

Indeholder: Entre, stort dejligt badeværelse med brus og med indbygget vaskemaskine/tumbler, soveværelse, stort dejligt kontor/arbejdsværelse eller soveværelse med herlig udsigt over det smukke område og over mod Sorgenfri Slotspark, meget skøn og lys opholdsstue. Hele lejligheden er beliggende i den sydlige del af punkthuset lige ind mod den flotte blomsterpark ind mod den fine gamle administrationsbygning, næsten nyt stort køkken/alrum med direkte udgang til den fine altan.

Endvidere fint kælderrum med nedgang på siden af bygningen, privat carport lige over for hoveddøren - med mulighed for at sætte ladeboks op til El-bil.
-en meget velbeliggende lejlighed i bebyggelsen i meget fin stand lige til at flytte ind i-

Lejligheden fremstår meget indbydende og er lige til at flytte ind i.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.