Brannersvej 27, st. 77., 2920 Charlottenlund

Skøn Ordruplejlighed i flot stand - med den mest fantastiske lille have.

Luksus Hippie - Boheme de lux.

Området: Super beliggenhed på stille villavej mellem Jægersborg Alle og Ordrupvej, kun et stenkast fra hele det velassorterede indkøbsmekka med en væld af specialbutikker, caféer og med meget kort afstand til skole, Charlottenlund og Ordrup station, Slotsparken, Charlottenlund Fort og heller ikke langt fra Bellevuebugten.

Ejendommen: Lyst og venligt etagebyggeri fra 1972 med store skønne terrassehaver til de nederste lejligheder, fine store vinduespartier, privatparkering lige ved hoveddøren, dørtelefoner m.v. - få minutters gang til indkøb på Ordrupvej eller Jægersborg Alle.

Indeholder: Lejligheden har for nydelig gennemgået en større renovering og fremstår meget indbydende og indflytningsklar. Præsentabel ankomstareal i åben forbindelse med stuen, smart hvidt brusebadeværelse, stor skøn lys opholdsstue med direkte udgang til den fineste lille hyggelige private have hvor der er kræset for detaljen (delvist overdækket), åbent forbindelse til walk in garderobe og soveplads, hyggeligt spiseplads i stue med åben forbindelse til smart hvidt køkken. Lejligheden fremstår i en virkelig skøn stil og i flot stand - lige til at flytte ind i.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.