Mølleåparken 11, 1. th., 2800 Kongens Lyngby

En af de største 4 - værelses lejligheder i parkbebyggelsen Mølleåparken i Brede.

Området:
Mølleåparken er beliggende i den helt enestående natur i Brede, tæt ved Mølleåen, Brede spisehus og Nationalmuseet Brede Værk. Enestående mulighed for at nyde den omkringliggende smukke natur og fine indkøbsmuligheder for indkøb i bebyggelsen på Brede Torv. Busforbindelse til Lyngby Station (182/183) og Skinnebussen (Grisen) til centrum, Nærum og Jægersborg.

Ejendommen:
Mølleåparken er en af Danmarkshistoriens første ejerlejlighedsbebyggelser, der blev opført i 1969 - få år efter ejerlejlighedslovens vedtagelse i 1966. Bebyggelsen har altid fremstået velplejet og velordnet i enhver henseende - ejerforeningen har opsparet en betydelig formue.

Denne lejlighed er den store model på 94 kvm med god beliggenhed på 1.sal med altanen orienteret mod syd/vest og med let adgang til det lille indkøbstorv.

Indeholder:
Entre med porttelefon, nydeligt flisebadeværelse med bruseniche, stort skønt arbejdsværelse (opr. 2 værelser), dejligt soveværelse, moderne hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer - spiseplads i forbindelse til en dejlig opholdsstue med udgang til stor solterrasse/balkon.

Lejligheden er umiddelbar indflytningsklar og kan overtages efter nærmere aftale.

I bebyggelsen findes: tennisbaner, billardrum, sauna, 2 vaskerier, bordtennis, kælderrum, cykelkælder og fine parkeringsforhold ved husets hoveddør.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.