Sjællandsvej 11, 2800 Kongens Lyngby

Et af de skønne rækkehuse på Sjællandsvej i Ørholm - 80 kvm bolig + 80 kvm kælder.

Området: I det naturskønne " Danske Schweiz " i Ørholm med kun få minutters gang til Mølleåen og den helt enestående natur. Her er den mest vidunderlige fred og ro og så alligevel dejlig tæt på det spændende forretningsmekka Lyngby centrum.

Ejendommen: Et af de populære rækkehuse på Sjællandsvej. Huset er beliggende i dejlig have på 312 kvm med sol hele dagen. Huset er oprindeligt opført i 1939. Her er 80 kvm stemningsfuld bolig i god stand + 80 kvm meget anvendelig kælder. Huset fremstår istandsat i ung og moderne stil - lige til at flytte ind i. Rigtig hyggelig have med bla. drivhus og absolut fuldstændig fred og ro.

Indeholder: Vindfang, entre, hyggeligt børneværelse, dejligt moderne brusebadeværelse med gulvvarme og el-loftvindue, stort gode soveværelse, fantastisk stor og skøn opholdsstue med smart hvidt køkken og væghængt brændeovn (ny model kan blive hængende). Kælderetagen er meget anvendelig, indeholdende vaske-/tørrerum, bryggers, stort aktivitetsrum, depotrum. (De fleste af vinduerne er skiftet til lavenergi termo for få år siden ligesom tagpap og badeværelses el-vindue er fra sommer 2022).

En skøn familiebolig lige til at flytte ind i.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.