Gammel Bagsværdvej 24C, 2. th., 2800 Kongens Lyngby

Attraktivt beliggende 2-værelses lejlighed i Lyngby Søkvarter.

Vi sælger nu en attraktivt beliggende 2-værelses lejlighed på 52 kvm, beliggende i den velordnede hovedejendom fra 1943 - på hjørnet af Gammel Bagsværdvej og Agnetevej i Lyngby Søkvarter. Genial beliggenhed kun 5 minutters gang fra Lyngby Sø og kun 10 minutters gang fra Lyngby Station. Lejligheden er beliggende på øverste etage (2.sal). Hovedejendommen har lige gennemført forskellige renoveringer og denne lejligheds bidrag til renoveringen er betalt kontant af sælger.

Lejligheden er en klassisk indrettet 2-værelses med entre, stor stue, dejligt soveværelse, badeværelse og køkken.

Prisen på lejligheden er fastsat under hensyntagen til, at denne ikke umiddelbart er beboelig således at forstå, at der vil skulle laves et køkken og et badeværelse før indflytning kan finde sted ligesom hele lejligheden skal males, gulve slibes m.v.

Et attraktivt køb for gør-det-selv folket, håndværkeren eller lignende.

Der bliver derfor ikke offentliggjort billeder, men lejligheden vil kunne besigtiges efter aftale med Ole Moestrup tlf. 21250304 eller ole@moestrupbolig.dk

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.