Bagsværd Hovedgade 116A, 14. E., 2880 Bagsværd

Højt hævet over det hele ligger denne skønne udsigtslejlighed på øverste etage - 14. sal. Der er den smukkeste udsigt over hele byen og landskabet, så langt øjet rækker.

Ejendommen: Centralt placeret højhusejendom med 14 etager fra 1969 med kælder og forretningsarkade i stueplan og velassorteret indkøbsmuligheder, spisesteder m.v. lige uden for døren og meget fine parkeringsmuligheder for cykler og biler. Der er mulighed for at låse cyklen inde og få en fjernbetjening til bommen og det til ejendommen hørende p-område. Bagsværd Station indenfor 3 minutters gang og enestående natur ved Bagsværd sø venter også inden for 10 minutters gang.

Indeholder: Der er hele 2 elevatorer til 14 etage. Forstue, 2 store dejlige værelser, lyst elementkøkken med spiseplads, mellemgang, flisebadeværelse med kar, stor lys og venlig opholdsstue med udgang til skøn altan i hele lejlighedens bredde - så man bliver hurtigt optaget af den flotte udsigt. Altanområdet kan lukkes og åbnes med glasskydepartier.

Lejligheden er klar til at blive overtaget nu!

Alt fremstår forholdsvis originalt, men velholdt - prisen på lejligheden er fastsat under hensyntagen hertil. Vent ikke med at købe lejligheden - det er sjældent, der byder sig en mulighed på øverste etage.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.