Malmmosevej 113, 2830 Virum

Individuel luksusvilla med international klasse - 242 kvm beboelse + 40 kvm integreret carport opført i 2014.

Nyt hus fra 2014 i høj kvalitet og med høj komfort - perfekt for børnefamilie og lige til at flytte ind i.

Området: Med den absolut bedste beliggenhed i Furesøkvarteret i 1.516 kvm skøn have på Malmmosevej lige over for Malmmosen med kun få minutters gang til Furesøen og den omkringliggende skønne natur. Her er helt stille og helt ugeneret i haven. Selv om naturen er enestående uden for, er der ikke langt til byens bedste skoler, Virum Gymnasium, indkøb og Virum Station.

Ejendommen: Villaen er opført i 2014 som individuelt byggeri fra Mesterbyg og fremstår meget indbydende - haveanlæg, solterrasse m.v. er lige vokset smukt til således livet i haven kan nydes helt ugeneret. Ejendommen har en spændende og god indretning og giver indtryk af et endnu større hus eftersom der er valgt nogle flotte løsninger med loft til kip. Huset er højisoleret med et energimærke A2020, gulvvarme overalt og ventilationsanlæg fra Dantherm, jordvarme og solceller som tilsammen giver et meget lavt varmeforbrug. Ejendommen er let at vedligeholde med murede teglstensfacader fra Strøger tegl, træ/aluvinduer 3 lags fra Rationel (auraplus) m.v. således det meste af fritiden kan nydes med familien. Nydeligt flisebelagt ankomstareal med stor integreret carport på 40 kvm til 2 biler.

Indeholder: Meget smukt ankomstområde med flot loftshøjde og med et enestående vue gennem huset, sep. forældreafdeling med soveværelse, smart garderobe og luksusbadeværelse, fantastisk stort åbent køkken/alrum med hvidt UNOFORM køkken med alt i hårde hvidevarer, direkte udgang til fantastisk stort træterrassedæk i haven, spændende opholdsstue, sep børneafdeling med stort fælles aktivitetsrum/ungdomsstue, lækkert badeværelse til ungdomsafdelingen, 4 store skønne værelser, dejlig stort bryggers med vaskemaskine/tørretumbler og alt husets moderne teknik - jordvarme, ventilation, solceller. Huset er hele vejen igennem opført med mange kvalitetsmaterialer og detaljer, gennemmuret teglbagmur, flotte egeplankegulve fra Trækompagniet, Vipp, Quooker, Vola, IHC - strøm (programmerbart), lydlofter fra Knaud.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.