Rude Vang 102, 2840 Holte

Et af de dejlige rækkehuse på Rude Vang i Holte vis a vis Frederikslunds Skov

Et af de meget attraktive rækkehuse på Rude Vang i Holte - huset er i pæn stand med en helt vidunderlig have og har en absolut prima beliggenhed i bebyggelsen, lige midt mellem Ny-Holte Kirke og Frederikslunds Skov.

Området: Området er vidunderligt med enestående natur næsten lige uden for døren, kun 10 minutters gang til Furesøens bred og til et væld af vidunderlige løbe og gå ruter gennem naturen, dejlig tæt på Dronninggård Børnehus, Holte Skole, Holte Midtpunkt med det velassorterede indkøbsmekka, Holte station og Holte Havn.

Ejendommen: Flot klassisk rækkehusbebyggelse fra 1957 med genial beliggenhed i Holte lige ved Ny-Holte Kirke og med gåafstand til alt. Huset er meget flot udnyttet og indrettet her er 100 kvm beboelse i let forskudt plan + 50 kvm meget anvendelig kælder med dagslysindfald. Huset fremstår med hvidpudsede facader / sorte træfacader, hvide termovinduespartier og skiffereternittag.

Indeholder: Hyggelig ankomstareal med flisegang gennem den smukke arkitekttegnede have, cykelparkering, vindfang, forstue med smukt trappeløb til øvre og nedre plan. Huset er spændende indrettet i 3 forskudte plan, dejlig hvidt spisekøkken med alt i hårde hvidevarer, hyggelig opholdsstue med brændeovn og med udgang til solterrasse med næsten ny el-markise. Øverste plan: trapperepos, 2 børneværelser og dejligt forældresoveværelse, badeværelse med hvide fliser og sort terrazzogulv samt badekar. Kælderplan med dagslysindfald og med vinduer over terræn og med udgang til baghaven, 2 store værelseslignende rum, depotrum/viktualierum ekstra badeværelse med brus og vaskemaskine. Under stueetagen er der indrettet depotrum/krybekælder med god oplagsplads. I baghaven endvidere redskabsrum.

Et virkeligt dejligt hus, der skal opleves.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.