Egebækvej 193, 2850 Nærum

Investeringsmulighed / køb en udlejet lejlighed med lejer i!

Området: Spændende terrasselejlighed beliggende på øverste etage i parkbebyggelse grænsende direkte op til Jægersborg Hegn med et skønt vue over Egebækgårds jorder. Via "Grisestien" er der cykelafstand til stranden i Skodsborg og gåafstand til indkøb på Nærum Hovedgade.

Ejendommen: Bebyggelsen fremstår som en lav terrassebebyggelse i 1-2 etager. Til bebyggelsen hører et stort smukt parkareal på ca. 6000 kvm. med stråtækt pavillon m.m. Bilerne parkeres på den store fælles private p-plads ved Egebækvej og via flere stisystemer kan lejlighederne nås. Husdyr er tilladt - dog må de ikke være til gene for andre.

Indeholder: Entre, bryggers med eget gasfyr, stor lys og venlig opholdsstue med spændende skylight-ovenlysvindue og i åben forbindelse med køkken, opholdsstuen har direkte udgang til dejlig stor terrasse/balkon med sol hele eftermiddagen og med vidunderlig udsigt over Egebækgårds jorder, værelse eller spisestue, dejligt brusebadeværelse, 2 soveværelser - det ene med udgang til terrassen.

Lejligheden fremstår nedslidt og mangelfuldt vedligeholdt - beliggenhedsmæssigt en af bebyggelsens bedste lejligheder. Eget aflåst kælderrum og fælles cykelkælder.

De seneste 11 lejligheder solgt i bebyggelsen mellem 2015 - 2018 er solgt til priser mellem kr. 2.975.000 - kr. 3.425.000. Alle var ledige for køber og i bedre stand end denne lejlighed.

Lejligheden er pt. udlejet til årligt kr. 82.475,04 + el og naturgas efter forbrug.

Køber er opfordret til at søge rådgivning om de skattemæssige forhold hos egen revisor lige som køber ikke kan forvente at opnå almindelig realkreditbelåning efter som lejligheden er udlejet.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.