Boulevarden 12, st. 52., 2800 Kongens Lyngby

84 kvm - 3-værelses lejlighed i Lyngby centrum med 2 altaner, elevator samt gode parkeringsforhold.

84 kvm - 3-værelses lejlighed - elevator lige til døren - super beliggenhed med den ene fod på Lyngby Hovedgade og den anden i Mølleåen.

Området: Enestående beliggenhed i Lyngby på Boulevarden, mellem Jernbanevej og Mølleåen, lige ved Lyngby Mølle og ikke langt fra Kirken. Med gåafstand til det fantastiske indkøbsmekka på Lyngby Hovedgade: Magasin, Lyngby Storcenter, Kulturhuset med alle biograferne og sidst men ikke mindst, Lyngby Station med gode forbindelser i alle retninger.

Ejendommen: Stor 3- værelses lejlighed på 84 kvm BBR, med 2 altaner og elevator lige til døren, beliggende i etageejendom fra 1965. Hovedejendommen har for få år siden gennemgået en større facaderenovering med ny facadeisolering, nye energitermovinduer, ny tagbelægning m.v. - samlet udgift ca. kr. 33 millioner, hvilket er betalt kontant af de enkelte ejerlejlighedsejere.

Nydeligt ankomstareal: Fine p-forhold foran ejendommen, evt. mulighed for køb af garage i stueplan. Opgangene har også fået nye døre og vinduer samt porttelefoner og fremstår nydelige.

Indeholder: Møblerbar forstue, stor skøn og meget lys og venlig opholdsstue med lys ind i lejligheden fra begge sider og med udgang til vestvendt altan, åben forbindelse til ældre køkken, 2 soveværelser - det ene med udgang til lille altan mod øst, klassisk badeværelse med terrazzogulv og hvide 15 x 15 fliser.

Lejligheden kan overtages hurtigt og sælges som et førstegangs salg, hvorfor lejligheden trænger til nogen istandsættelse.

Tilhørende depotrum, cykelkælder, vaskeri m.v.

Husdyrhold er ikke tilladt.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.