Boulevarden 12, 1. 53., 2800 Kongens Lyngby

Lejlighed med stor altan / Elevator / Det ene ben på Lyngby Hovedgade og meget tæt ved Mølleåen.

72 kvm - 2 eller 3 værelser (se alternativ plantegning) - elevator lige til døren - super beliggenhed med den ene fod på Lyngby Hovedgade og den anden i Mølleåen.

Området: Enestående beliggenhed i Lyngby på Boulevarden, mellem Jernbanevej og Mølleåen, lige ved Lyngby Mølle og ikke langt fra Kirken. Med gåafstand til det fantastiske indkøbsmekka på Lyngby Hovedgade: Magasin, Lyngby Storcenter, Kulturhuset med alle biograferne og sidst men ikke mindst, Lyngby Station med gode forbindelser i alle retninger.

Ejendommen: Stor 2- værelses lejlighed på 72 kvm BBR, med 2 altaner og elevator lige til døren, beliggende på 1.sal (svarende til 2.sal på den ene side af bygningen). Hovedejendommen har for få år siden gennemgået en større facaderenovering med ny facadeisolering, nye energitermovinduer, ny tagbelægning m.v. - samlet udgift ca. kr. 33 millioner, hvilket er betalt kontant af de enkelte ejerlejlighedsejere således køber ikke overtager nogen gæld.

Nydeligt ankomstareal: Fine p-forhold foran ejendommen, evt. mulighed for køb af garage i stueplan. Opgangene har også fået nye døre og vinduer samt porttelefoner og fremstår nydelige.

Indeholder: Møblerbar forstue, stor skøn og meget lys og venlig opholdsstue med lys ind i lejligheden fra begge sider og med udgang til vestvendt altan, åben forbindelse til dejligt køkken, stort soveværelse med udgang til lille altan mod øst, klassisk velholdt badeværelse med terrazzogulv og hvide 15 x 15 fliser samt badekar.

Lejligheden kan overtages hurtigt!

Tilhørende depotrum. Fælles: cykelkælder, vaskeri m.v.

Husdyrhold er ikke tilladt.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.