Danmarksvej 20B, 2800 Kongens Lyngby

Kan overtages hurtigt - 156 kvm vinkelvilla på Danmarksvej i Lyngby - perfekt orientering for solen!

Området: På hyggelig villavej i Lyngby/Lundtofte kun få minutters gang fra DTU, Lundtofte Skole og enestående naturoplevelser i alle retninger såsom: "Det Danske Schweiz", Mølleåen, Brede og Raadvad. Cykelafstand fra Dyrehaven og Lyngby C med hele det velassorterede indkøbsmekka.

Ejendommen: Dejlig vinkelvilla opført i 1978 af Høm Huse A/S, ejendommen byder på 156 kvm beboelse med en fantastisk god planløsning - fredfyldt beliggende på den attraktive villavej Danmarksvej i Lyngby / Lundtofte i skøn ugeneret have på 878 kvm, hvor huset er perfekt placeret på grunden for solen. Haven byder på 2 gode solterrasser og en fin græsplæne med plads til udfoldelse og leg - endvidere 20 kvm carport og 14 kvm udhus.

Ejendommen opvarmes i dag med elvarme og genvexsystem. Der kan også let installeres varmepumpe med luft til luft.

Indeholder: Entre/forstue, kontor, badeværelse med kar, sep. forældreafdeling med direkte adgang til badeværelse med brus, hyggelig spisestue og opholdsstue med brændeovn og med direkte udgang til morgen terrasse og eftermiddagsterrasse, stort spisekøkken - kan evt. åbnes op ind mod spisestuen, sep. afdeling med 3 gode børneværelser og fælles stue/alrum for børnene med direkte udgang til solterrassen, endvidere bryggers.

Huset ligger dejligt ugeneret og tilbagetrukket fra Danmarksvej.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.