Bernstorffsvej 147, 2920 Charlottenlund

Kan overtages nu ! Fint klassisk rækkehus fra 1927 - beliggende på Bernstorffsvej i Charlottenlund ved Gentofte Brandstation mellem Emmasvej og Adolphsvej.

Området: Med central beliggenhed på Bernstorffsvej ikke langt fra indkøb, off. transport og alle de gode skoler og gymnasier lige rundt om hjørnet lige som der ikke er langt til en dejlig travetur i Bernstorffsparken.

Ejendommen: Klassisk rækkehusbebyggelse fra 1927 tegnet af arkitekt Th. Henningsen. Husene fremstår med røde murede teglstensfacader og kun få år gammelt rødt tegltag - huset er orienteret således der er en øst have ud mod Bernstorffsvej og en vest have bag huset - i øvrigt med fælles indkørselsben fra Emmasvej til egen carport. Huset fremstår gedigent og forholdsvis oprindeligt fra 1927, hvilket prisen er fastsat under hensyntagen til.

Indeholder: Vindfang, hyggelig forstue med trappe til 1.sal, dejlig opholdsstue med charmerende karnap, spisestue med direkte udgang til vest haven bag huset, elementkøkken (kan evt. åbnes op ind mod spisestuen). 1.sal: trapperepos, badeværelse, 3 store værelser og et lidt mindre værelse. 2.sal: er et stort godt loftrum, som ikke er udnyttet.

Kælder: Der er 1/2 kælder under huset - 37 kvm hvor der er indlagt fjernvarme, udvendig og indvendig adgang, vaskerum, ekstra badeværelse og toilet, depotrum.

Et virkeligt dejligt hus som kan overtages hurtigt.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.