I.H.Mundts Vej 13, 2. tv., 2830 Virum

Flot 3 - værelses lejlighed - beliggende på et højdedrag i Sorgenfri med fri udsigt så langt øjet rækker.

Området: Lige bag Sorgenfri Butikstorv åbner området sig op ud imod naturen med Prinsessesti gennem Åmosen og skønne løbe- og vandreture helt til Lyngby Sø i horisonten. Beliggenheden er nok det højeste punkt i Sorgenfri og eftersom lejligheden også er beliggende på øverste etage, er udsigten meget betagende i stuen, på det ene værelse og ikke mindst på den dejlige altan.

Ejendommen: Hovedejendommen er opført i 1938 som en klassisk modernistisk etageejendom med nogle meget smukke linjer, vinduespartier, altanpartier og smukke opgange med fine trappeløb til etagerne. Overalt i bygningen er der dejlig højt til loftet og masser af lys. Lejligheden er på 73 kvm meget velindrettet og i rigtig god stand lige til at flytte ind i.

Indeholder: Møblerbar forstue, dejligt lyst og venligt brusebadeværelse, påklædningsrum, stort dejligt værelse ud mod udsigten og altanen, meget skøn opholdsstue med store skønne vinduespartier, udgang til altanen - skøn skøn udsigt, smart moderne åbent køkken med indbyggede siddepladser og bord, soveværelse.

Der er 2 minutters gang til perronen på Sorgenfri Station, en af Danmarks største Nettobutikker, bager, indkøbsstrøg m.v.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.