Strandvejen 345, 2980 Kokkedal

2525 kvm byggegrund eller villa til ombygning på vestsiden af Strandvejen i Mikkelborg - mulighed for at opnå udsigt over Øresund fra en 1. sal

Fredensborg Kommune - ingen bopælspligt !

På Strandvejen 345 i Mikkelborg ligger denne ejendom tegnet i 1964 af Arkitekt Ole Helweg, der også stod bag byggeriet af Hotel Marina i Vedbæk. Ejendommen er beliggende på en stor skøn parklignende grund på 2.525 kvm.

Ejendommen fremstår med fine stramme linjer i arkitekturen og med et fladt built up tag og boligen fremstår i 1 plan med et boligareal på 173 kvm + 19 kvm carport. Arkitekturen i huset har klare lighedspunkter med Louisiana i Humlebæk.
Fra en evt. 1. sal vil der kunne opnås en dejlig udsigt over Øresund og huset vil med fordel kunne placeres i øst og vestlig retning. I østlig retning ligger Øresund og i vestlig retning et grønt område med en skøn ugenerthed. Ejendommen indeholder for nuværende: møblerbar forstue/entre, stor skøn og repræsentativ opholdsstue med muret pejs og med åben forbindelse til spisestue/ køkken alrum, bryggers, fyrrum, 2 badeværelser og sauna + værelsesfløj med 3 værelser.

Lige over Strandvejen i badekåbe, så kan dagen startes med en dejlig dukkert i Øresund.

Som ejer af denne ejendom kan du ansøge om optagelse i Mikkelborg Grundejerforening - hvis du bliver optaget får du adgang til foreningens badebro og strandgrund, alternativt er der offentlig adgang til anden badebro.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.