Engelsborgvej 20C, 2. th., 2800 Kongens Lyngby

Bedst beliggende 3 -værelses i bebyggelsen på Engelsborgvej - øverst oppe - sol - udsigt - fredfyldt.

Området: Prima beliggenhed på Engelsborgvej kun et stenkast fra Ulrikkenborg Plads og Lyngby Station med gåafstand til alle byens fristelser, Lyngby Hovedgade, Magasin og Lyngby Storcenter.

Fin 3-værelses lejlighed på 62 kvm med bebyggelsens bedste beliggenhed - velordnet hovedejendom opført i røde teglsten med hvide vinduer og hvide altaner samt nyt rødt tegltag fra 2015. Der er lige blevet etableret nyt grønt haveanlæg hvor havearkitekten har tænkt både legearealer til børnene og flere små ugenerte opholdsarealer ind i planen. Det fælles vaskeri er også netop blevet renoveret med nye maskiner - så det er en velordnet og flot ejendom. Der er en stor parkeringsplads uden tidsbegrænsning lige bag ejendommen.

Lejligheden fremstår nydelig med afhøvlede plankegulve og hvide stuklofter. Forstue, lille værelse, badeværelse med bruseniche, dejligt nyere hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer, soveværelse med indbygget skabsvæg, stor skøn opholdsstue med direkte udgang til fin altan med skøn sol, udsigt og fredfyldt.

En velindrettet og spændende lejlighed lige til at flytte ind i - er netop fraflyttet og kan overtages straks.

Lejligheden har brugsret til et kælderrum og der er fællesvaskeri, tørrerum og cykelkælder.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.