Christian X's Alle 74, 2800 Kongens Lyngby

Et at de populære hvide funkishuse på Christian X's Alle - med gåafstand til alle byens fristelser.

Området: Dejlig beliggenhed på Christian X's Alle i " Den Engelske Haveby" i den meget centrale del af Lyngby centrum, med kun få minutters gang til Stationen og hele det velassorterede indkøbsstrøg, Engelsborgskolen og heller ikke langt fra en dejlig løbe- eller gåtur omkring Lyngby Sø. Christian X ' s Alle lige midt i byen og så alligevel forholdsvis roligt. Det er også her, på det sidste stykke af Blomstervænget / Hollandsvej, at " Far til fire" er optaget og de gamle ASA-filmstudier ligger.

Ejendommen: Dobbelt funkishus fra 1934. Huset er på 110 kvm bolig + 50 kvm kælder med perfekt beliggenhed på solsiden af vejen og i en vidunderlig have på 392 kvm. Have på begge sider af huset - den største del af haven er absolut baghaven som er helt ugeneret - skøn stor solterrasse og overdækket terrasse med flotte gamle vinstokke.

Indeholder: Meget stor lys og venlig hall med flot trappeløb til 1.sal og med gæstetoilet, smuk højloftet opholdsstue og spisestue med udgang til terrasse, sildebensparket gulv og nyere Morsø brændeovn fra 2007, køkken i hvid / kirsebær - (kan evt. lukkes op mod stuen). 1.sal: 2 meget dejlige store værelser med skønt lysindfald, det en med udgang til balkon, mindre værelse og dejligt stort nyere badeværelse med brus fra 2008. Kælder: meget anvendelig med vaskerum, fadebur/vinkælder, hobbyrum, skønt stort aktivitetsrum evt. motionsrummet for familien eller bordtennisrummet.

Tagpap og tagrender er udskiftet i 2000 - varmt og koldtvandsforsyningen i hele huset er skiftet i 2008.

Fjernvarme er på vej til området.

Huset er på alle måder rigtigt dejligt og meget lyst og venligt - en beliggenhed, der kun yderst sjældent kommer til salg.

Endvidere redskabsrum / cykelparkering

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.