Sophus Bauditz Vej 15A, 2800 Kongens Lyngby

Stor repræsentativ murermestervilla i god stand med flot beliggenhed på stille villavej tæt ved Engelsborgskolen.

Området: I det populære Digterkvarteret med få minutters gang til centrum og med få minutters gang til den enestående natur i og omkring Lyngby Sø. Beliggenheden bliver ikke meget bedre, huset er beliggende for enden af lille blind villavej på et højdedrag med smukt kig over området og uhindret syd/vest sol lige ind på den store solterrasse og i haven.

Ejendommen: Huset fremstår gedigent og repræsentativt - måske med lidt engelsk stil i sit udtryk. Huset er muret i smukke hårdbrænde gule teglsten, har hvide vinduespartier og rødt tegltag. Oprindeligt opført i 1944 og byder på 168 kvm smagfuld indrettet bolig + 100 kvm særdeles anvendelig og god kælder med den ene side helt fri af terræn og med udgang til haven.

Indeholder: Søjlebåret bislag pryder husets hovedindgang, stor møblerbar hall med smukt trappeløb til husets første sal, kontor/musikværelse, vidunderlig lys og venlig opholdsstue med smuk muret pejs og med direkte udgang til den helt fantastiske solbalkon i hele husets længde, hvor solen kan nydes lige til den går ned, spisestue i forbindelse med opholdsstue, hvidt elementkøkken. 1.sal: trapperepos, 4 gode værelser og stort dejligt nyere badeværelse. Kælderetagen: på siden af huset indgang med entre, ekstra brusebad/toilet og bryggers, stort fantastisk teenagerum med direkte udgang til solterrasse, disponibelt rum med plads til oplag eller pladskrævende hobbies. Haven er let at holde og meget ugeneret - her er bl.a. muret garage, hyggeligt drivhus og mange skønne solgryder og terrasser.

Det perfekte hus til den store aktive børnefamilie - skal opleves!

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.