Vasevej 17B, 2840 Holte

Ualmindeligt smukt træhus opført i 1922/2002 beliggende i naturskøn have på 1.594 kvm.

Området: Ejendommen er beliggende i det naturskønne Vaserne på lille stikvej til Vasevej som løber parallelt med Rønnebærvej. Husets børn kan således forholdsvis hurtigt nå Holte Skole (tidligere Dronninggårdsskolen) ved at følge Rønnebærvej som er lukket for gennemkørsel i begge ender. Få minutters gang fra huset finder man Lysløjpen ved Rudegård Station, Holte Badmintonklub m.v. Vaserne er et større naturområdet med gang og cykelstier fra Holte Kano- og Kajakklub til Bistrup Sejlklub. Ca. 2 kilometer til Holte Midtpunkt, Holte Station, Holte Havn m.v. - Holte er på alle måder en perfekt base for både børn og voksne som skal opleves,

Ejendommen: Et ualmindeligt smukt træhus opført i 1922 / 2002 bestående af 2 bygningskroppe - begge sortmalede med smukt rødt tegltag og småsprossede vinduer. Huset oser af god stemning såvel ude som inde og sommer som vinter. Ejendommen er flot højt beliggende på den meget naturskønne og store naturgrund på ikke mindre end 1.594 kvm. Huset er i rigtig god stand og lige til at flytte ind i.

Indeholder: Overdækket vindfang, forstue med smuk gammel trappe til 1. sal, badeværelse/gæstetoilet, fantastisk skønt køkken/alrum/stue med fantastisk lysindfald, smukke hårdttræs gulve, brændeovn, højt til loftet med synlige etagebjælker, forholdsvis nyt og lækkert håndbygget snedkermesterkøkken fra Kock Køkken med alt i hårde hvidevarer og med direkte udgang til skøn solterrasse, bryggers/mellemgang, skønt værelse og meget stort dejligt forældresoveværelse samt endnu et dejligt badeværelse. Flere udgange til solterrasse fra værelser og mellemgang. 1.sal: meget hyggeligt soveværelse og påklædningsrum.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.