Malmmosevej 66, 2840 Holte

Et af de bedst beliggende enderækkehuse i Dronninggård Hvide By.

Området: I det smukke Dronninggård kvarter i Holte, kun få minutters gang fra søbredden til Furesøen, Næsseslottet og sejlklubben Furesøen, enestående naturoplevelser venter uden for døren i alle retninger. Skoledistrikt Holte Skole (tidligere Dronninggårdsskolen) i cykelafstand, ligeledes cykelafstand til Holte Station og Holte Midtpunkt med alle de velassorterede indkøbsudbud.

Ejendommen: Et af de attraktive store enderækkehuse i Dronninggård Hvide By. Ejendommen er opført i 1952 og fremstår med hvidpudsede facader og rødt tegltag. Huset fremstår i rigtig nydelig stand og moderniseret således det er klar til indflytning. Huset er perfekt placeret på grunden med en dejlig have på begge sider af huset og fælles p-plads foran husene. Her er 172 kvm smagfuld indrettet bolig i 4 let forskudte plan. Ekstra stor have på 513 kvm.

Indeholder: Vindfang, forstue, dejligt gæstetoilet, teenageværelse, bryggers med vaskemaskine og gasfyr m.v., i let forskudt plan: flot åbent køkken/alrum i forbindelse til skøn opholdsstue med muret pejs, fra køkken/alrum direkte udgang til solrig terrasse og helt ugenert have, i forskudt plan: 2 store værelser (oprindeligt 3) og lækkert flisebadeværelse, øverste plan byder også på 2 store lyse dejlige værelser.

En meget stemningsfuld familiebolig, der kun yderst sjældent kommer til salg.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.