Hestetangsvej 80, 3520 Farum

Liebhavergrund på 4000 kvm beliggende i naturoase lige uden for Farum centrum

Liebhavergrund på 4000 kvm beliggende på Hestetangsvej 80 i Farum vest - nærmeste nabo er hestefolden til højre for parcellen. Området er særdeles smukt og kuperet og Mølleåen bugter sig gennem landskabet. I de fleste retninger er der uhindret udsigt over naturen så langt øjet rækker.

For en naturelsker er dette intet mindre end en sand perle, der kun yderst sjældent kommer til salg - selvom man står fredfyldt og smukt midt i naturen er der blot 2-3 km til Farum Station og det velassorterede indkøbsstrøg på Farum Hovedgade og ved Akacietorvet.

Området blev i 2009 pålagt en fredningsdeklaration for at bevare det smukke område for eftertiden.

Parcellen er meget regulær og forholdsvis plan, men meget tilplantet så et større rydningsarbejde venter.

Køber skal være opmærksom på, at der skal udfærdiges et gennemarbejdet projekt om nybyggeri på grunden som skal godkendes i Furesø Kommune og Fredningsnævnet lige som der skal gives en landzonetilladelse før byggeri på grunden kan påbegyndes.

Sælger er indforstået med, at en handel indgås med forbehold for, at køber opnår den ønskede tilladelse til byggeriet.

Der henstår en faldefærdig bygning på ejendommen på 129 kvm + 83 kvm kælder, som ikke længere er beboeligt og en lade/udhus på 67 kvm.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.