Opnæsgård 25, 1. mf., 2970 Hørsholm

Superflot andelsbolig i parkbebyggelsen Opnæsgård i Hørsholm - vidunderlig stor altan i hele lejlighedens bredde.

En af de meget attraktive store 2-værelses lejligheder i parkbebyggelsen Opnæsgaard i Hørsholm. Bebyggelsen ligger skønt lige op ad Rungsted Hegn og Folehaven og så alligevel meget tæt på Hørsholm Midtpunkt. Parkarealerne og de grønne områder med søer m.v. holdes meget nydeligt året rundt - fine p-pladser for husets beboere og gæster.

Gåafstand til Rungsted Havn og Strand, hvor en god middag kan nydes i det maritime miljø eller en dukkert i Øresund kan friste på en varm sommerdag.

Andelsboligforeningen er meget veldrevet og her er park og legeplads, mulighed for at leje festsal og gæsteværelse, fælles bordtennisrum/billard, bilvaskeplads og så er det muligt at holde hund eller kat.

Lejligheden vi her sælger er i rigtig fin stand - lige til at flytte ind i. Her er 62 kvm skøn og smagfuld indrettet bolig med en kæmpe sydvestvendt altan i hele lejlighedens bredde med skøn markise (kan tilkøbes for kr. 15.000,-), møblerbar entre med garderobe, dejligt hvidt brusebadeværelse, hyggeligt soveværelse, lyst og venligt moderne køkken, meget stor lys og møblerbar opholdsstue med direkte udgang til den fantastiske altan.

Alt i alt en rigtig fin lejlighed.

For aftale om besigtigelse og nærmere info kontakt Ole Moestrup på tlf. 21250304 eller ole@moestrupbolig.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.