Duevej 110, st. th., 2000 Frederiksberg

Stille villavej på Frederiksberg - den rigtige solretning - Nyd livet i privat have.

Lejlighed med fantastisk skøn lille have og med direkte udgang fra lejligheden!

Klassisk Frederiksberg lejlighed på 62 kvm med højt til loftet, stuklofter og afhøvlede plankegulve og så med direkte adgang ud i ugeneret privat have.

Beliggenheden i Fuglebakkekvarteret er perfekt tæt på CBS, Metro, Frederiksberg Centeret og Frederiksberg Have, masser af indkøb og hele København venter på dig blot en lille cykeltur væk.

Hovedejendommen er rigtig klassisk Frederiksberg fra 1917, med pæne opgange og små fine haver ud mod Duevej og så det dejlige kig over de fine villaer på den anden side af gaden - lejligheden er beliggende på solsiden af Duevej, hvilket ikke er uvæsentligt.

Indeholder: Entre/fordelingsgang, istandsat /moderniseret brusebadeværelse, hvidt elementkøkken, stort soveværelse, skøn opholdsstue med direkte udgang til balkon med nedgang til den private have. Her er stuklofter, afhøvlede plankegulve og hvide sprossevinduer.

Haven er rigtig skøn med gammelbeplantning således, man kan være ugeneret og stor fliseterrasse med plads til havebord, solseng og hyggelige blomsterkrukker.

Har du lyst til lidt have men forsat gerne vil bo i byen, må denne lejlighed lige være noget for dig.

Køb og overtag lejligheden inden nytår, så kan du drage fordel af skatterabatten!

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.