Søborg Hovedgade 150, 3. tv., 2860 Søborg

Spændende ejerlejlighedsbyggeri i energiklasse A2020 isoleringsstandard - Bolig + byggeri med stort solcelleanlæg.

Altan, elevator og privat parkering/carport - dejlig 3-værelses på 113 kvm.

Området: På hjørnet af Søborg Hovedgade og Hagavej ved Tolstojs Alle. Højt beliggende med et flot vue over området samt tæt på indkøb og offentlig transport i alle retninger.

Realdania By og Byg der stod for projektet i 2015-2016 har haft en ambitionen om at skabe Danmarks første aktivt energiproducerende, energioptimale etageboligbyggeri med fokus på sunde boliger, godt indeklima og livskvalitet - inden for en almindelig anlægsøkonomi.

BOLIG+ boligerne er på årsbasis tænkt 100% energioptimale. Ikke blot med hensyn til den energi, der varmer boligerne op og sikrer korrekt ventilation, men også til beboernes individuelle energiforbrug til apparater, madlavning og belysning. Bygningen kommer til at levere op til 1700 kWh el pr. bolig pr. år til de enkelte lejligheders individuelle elforbrug. Erfaringen viser, at folk ofte bruger mere varmt vand og har det varmere end den 'ideal-beboer', som Bygningsreglementet beregner ud fra. Lejlighederne kalkuleres derfor til at kunne 'tåle' en gennemsnitlig indetemperatur på 22 grader - i stedet for de normalt krævede 20 grader - og alligevel være energioptimale.

Ejendommen indeholder 10 ejerlejligheder og denne er en 3-værelses model på 113 kvm. Hver lejlighed disponerer over en parkeringsplads i form af en gedigen carport, aflåst depotrum og adgang til fælles cykelkælder, beboerrum og hyggelig have.

Denne lejlighed indeholder: Forstue, teknikrum, stort dejligt badeværelse med brus, gulvvarme og vaskesøjle, dejligt soveværelser, indbygget skabsvæg, stort dejligt kontor/arbejdsværelse, stor lys og venlig opholdsstue med åbent hvidt enkelt elementkøkken med alt i hårde hvidevarer og dejlig kogeø, udgang til fin altan/uderum med glasafskærmning, der kan skydes til side.

For aftale om besigtigelse og nærme info kontakt Ole Moestrup på tlf. 2125 0304 eller ole@moestrupbolig.dk

Har du du planer om en ny elbil eller har du en allerede, vil det være let at placere en privat lader i den private carport.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.