Emil Pipers Vej 41, 2. th., 2800 Kongens Lyngby

Skøn 2. sals lejlighed på 84 kvm med altan og ejendommens bedste beliggenhed midt i Lyngby uden støj.

Området: I den centrale del af Lyngby på hjørnet af Emil Pipers Vej og Engelsborgvej - ikke langt fra Ulrikkenborgplads med gåafstand til Stationen og hele det velassorterede indkøbsmekka i Lyngby centrum - Lyngby Storcenter, Magasin, Kulturhuset og Lyngby Hovedgade. God infrastruktur med bus- og togforbindelser i alle retninger og letbaneforbindelse om få år.

Ejendommen: Hovedejendommen er fra 1935 og fremstår med gule murede facadesten, hvide vinduespartier og nyt rødt tegltag fra 2024, ( Taglånet er betalt af sælger ) opgange og udearealer fremstår velpassede - huset har indlagt fjernvarme. Nydelig opgang med porttelefon.

Indeholder: Møblerbar entre, skøn lys og venlig opholdsstue, nyere køkken åbnet op ind mod spisestuen således, det er blevet til et enestående køkken/alrum med udgang til den gode altan, perfekt beliggenhed på 2. sal øverst oppe med ejendommens bedste beliggenhed - fredfyldt med god udsigt og sol, stort dejligt badeværelse og stort skønt soveværelse. Lejligheden står i rigtig fin stand og er lige til at flytte ind i.

For nærmere info og aftale om besigtigelse kontakt Ole Moestrup tlf. 21250304 eller ole@moestrupbolig.dk

SALGSVURDERING! 
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.


Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.