Gammel Vartov Vej 28, 3. mf., 2900 Hellerup

Lys og venlig 2 - værelses lejlighed med 2 altaner beliggende på øverste etage (3.sal) få minutters gang fra Øresund.

Området: På hjørnet af Strandvejen og Gammel Vartov Vej mellem Ambassadekvarteret i Ryvangen og Øresund ligger denne smukke lejlighed på øverste etage i nydelig hovedejendom fra 1936. Her er kun få minutters gang til en dukkert i Øresund og få minutters gang til hele de velassorterede indkøbsmekka på Strandvejen i Hellerup. Få minutters cykeltur fra København.

Ejendommen: Hovedejendommen er opført i 1936 og fremstår i nydelig funkis stil med pænt ankomstareal ud mod Strandvejen og gammel hyggelig lukket have og skøn grøn udsigt over de fine haver bag ejendommen.

Indeholder: Entre, dejligt badeværelse, stor lys og venlig opholdsstue med udgang til den ene altan, garderoberum, hyggeligt soveværelse, dejligt lyst og venligt køkken med udgang til den anden altan. Lejligheden er beliggende på 3.sal øverst oppe, orienteret væk fra Strandvejen med en ugeneret skøn udsigt over haveanlæg og de smukke grønne haver i Ambassadekvarteret.

Lejligheden er meget stemningsfuld og ugenert og skal opleves.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.