Jægersborg Alle 116C, 2920 Charlottenlund

Skønt seniorvenligt klyngehus i 1 plan med den smukkeste panorama udsigt over lille parksø lige over for Bernstorffsparken.

Området: Skøn beliggenhed på lille stikvej til Jægersborg Alle, ved Bernstorffslunds Alle, lige over for Bernstorffsparken - så her er mulighed for at bo midt i den smukkeste natur og så alligevel meget centralt for alt.

Ejendommen: Seniorvenlig klyngehus oprindeligt opført i 1978 af Johan Christensen & Søn - her er 146 kvm i 1 plan med den smukkeste udsigt over parksø i grundejerforeningen Hovmarksgaarden. Ejendommen fremstår i en nydelig kvalitet med bl.a. vinduer og brystningspartier udført i ædelt træ og som i øvrigt lige er istandsat. Nydeligt ankomstareal med carport og udhus samt meget hyggelig og ugenert solgård /have.

Indeholder: Forstue, garderobe og gæstetoilet, kontor, vidunderlig højloftet panoramastue med den smukkeste udsigt over parksøen og bebyggelsens grønne arealer, soveværelse med direkte adgang til badeværelse, elementkøkken grænsende op til spisestuen, bryggers med udgang, gæsteværelse/arbejdsværelse.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.