Buddingevej 15, st. th., 2800 Kongens Lyngby

Stuelejlighed på 105 kvm med lille have/terrasse ind mod det grønne område.

Området: I den centrale del af Lyngby på hjørnet af Buddingevej og Engelsborgvej - ikke langt fra Engelsborgplads med gåafstand til Stationen og hele det velassorterede indkøbsmekka i Lyngby centrum - Lyngby Storcenter, Magasin, Kulturhuset og Lyngby Hovedgade. God infrastruktur med bus- og togforbindelser i alle retninger og letbaneforbindelse om få år.

Ejendommen: Hovedejendommen er fra 1935 og fremstår med gule murede facadesten, hvide vinduespartier og nyt rødt tegltag fra 2023/2024, opgange og udearealer fremstår velpassede - huset har indlagt fjernvarme. Nydelig opgang med porttelefon.

Indeholder: Møblerbar forstue, gæstetoilet, værelse, skøn lys og venlig opholdsstue, spisestue med direkte udgang til stor solterrasse og lille have stykke ind mod den store skønne grønne fælleshave, stort dejligt lyst elementkøkken, værelsesafdeling med stort soveværelse og med direkte adgang til privat brusebadeværelse. Afhøvlede plankegulve i hele lejligheden og dejligt højt til loftet.

Lejligheden er i fornuftig stand, lige til at flytte ind i.

Kan købes og overtages nu - således du opnår skatterabat, hvis du overtager inden 31.12.2023.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.