Gammelmosevej 291, 2880 Bagsværd

Nyt og lækkert 1/2 dobbelt hus fra 2016 - lige til at flytte ind i.

Området: I det børnevenlige og hyggelige kvarter på Møllemarken i Bagsværd - kun 10 huse fra 2800 Kgs. Lyngby, lige ved Stengården Station, lækkert 1/2 dobbelthus fra 2016 - med energimærke A2010. Her er gode togforbindelser til byen lige rundt om hjørnet, skole, børnehave m.v. samt nærindkøb meget tæt på og så alligevel med cykelafstand til henholdsvis Bagsværd Torv og Lyngby Centrum med hele det velassorterede indkøbsmekka.

Ejendommen: Klassisk "murermestervilla" opført i 2016 i gode nordiske materialer som halvt dobbelthus med privat udmatrikuleret have på 527 kvm. Ejendommen er bygget efter energiklasse A2010 med gulvvarme i hele huset. Her er 157 kvm nyt og lækkert 11/2 plans hus med murede teglstensfacader fra Strøger Tegl og med hvide sprossevinduer og tag tækket med blådæmpede vingetegl fra Randers Tegl. Haven er ugeneret og anlagt med flisebelagte ankomst-/parkeringsarealer og stor solterrasse orienteret mod syd og vest.

Indeholder: Smuk hall med dobbelt lofthøje og fin egetræstrappe til 1.sal samt el styrede veluxvinduer, eksklusive Dorn Bracht saniteter i hele huset. Gæstebadeværelse med brus, stor skøn opholdsstue med direkte udgang til stor solterrasse og haven, dejligt køkken/alrum med blank muret væg og smart hvidt HTH-køkken med alt i Siemens hårde hvidevarer, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, kontor eller børneværelse. 1.sal: trapperepos, skøn forældreafdeling med stort soveværelse, garderobe/påklædningsrum og dejlig privat badeværelse. 2 fine børneværelser og dejligt badeværelse.

Et helt perfekt hus til den unge aktive familie, der gerne vil bo lunt og lækkert med et minimum af husarbejde og havehold.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.