Malmmosevej 74, 2840 Holte

Stort skønt rækkehus på 172 kvm i Hvide By Holte / Dronninggårdskvarteret

Området: I det smukke Dronninggård kvarter i Holte, kun få minutters gang fra søbredden til Furesøen, Næsseslottet og sejlklubben Furesøen, enestående naturoplevelser venter uden for døren i alle retninger. Skoledistrikt Dronninggårdskole med cykelafstand, ligeledes cykelafstand til Holte Station og Holte Midtpunkt med hele det velassorterede indkøbsudbud.

Ejendommen: Et af de attraktive rækkehuse i Dronninggård Hvide By. Ejendommen er opført i 1952 og fremstår med hvidpudsede facader og rødt tegltag. Huset fremstår i rigtig nydelig stand og moderniseret således det er klar til indflytning. Huset er perfekt placeret på grunden med en dejlig have og p-plads til 2 biler samt ekstraordinært for dette hus - med muret garage. Her er 172 kvm smagfuld indrettet bolig i 4 let forskudte plan.
.
Indeholder: Vindfang, forstue, dejligt gæste/børnebadeværelse, depotrum, bryggers med vaskemaskine og gasfyr m.v., i let forskudt plan: flot hvidt elementkøkken i åben forbindelse til skøn opholdsstue med charmerende muret pejs med flot indsats og glaslåge, fra stuen en vidunderlig udsigt over haven og udgang til dejlig solterrasse, i forskudt plan: 2 store værelser (oprindeligt 3) og lækkert flisebadeværelse med kar, øverste plan byder på 2 store lyse dejlige værelser.
En meget stemningsfuld familiebolig, der kun yderst sjældent kommer til salg.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.