Mortonsvej 40, 1. tv., 2800 Kongens Lyngby

Kig til Lyngby Sø / kanalen fra de 2 store værelser - elevator - altan.

95 kvm 4 - værelses liebhaverlejlighed beliggende på 1.sal med elevator lige til døren.

Området: Lyngby Søpark - kun et stenkast fra den enestående natur i og omkring Lyngby Sø og med kort gå- og cykelafstand til Lyngby Centrum og Stationen.
Ejendommen: Eksklusivt moderne lejlighedsbyggeri kun et stenkast fra Lyngby Sø. Tegnet af Vilhelm Lauritzen arkitekter, der også er kendt for at stå bag Københavns Lufthavn og andre store kendte bygningsværker. Ejendommene er opført i 2009. Nydeligt ankomstareal, porttelefon med video og smukke lyse opgange.
Adgang til den underjordiske p-kælder med elevator.

Indeholder: Hele lejligheden fremstår meget elegant og i meget fin stand. I hele lejligheden er der smukt massivt egeplankegulv. Skønt badeværelse med lyse klinker, gulvvarme, stor bruseniche, 2 store dejlige soveværelser med indbygget skydeskabe, meget elegant hvidt åbent køkken med alt i bedste hårde hvidevarer, stor skøn spisestue/opholdsstue ekstra stort vinduesparti med skønt lysindfald, og med udgang til altanen, ekstra soveværelse eller kontor. Mulighed for at leje p-plads i den underjordiske p-kælder og separat aflåst kælderrum + cykelkælder til fælles brug

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.