Vinkelvej 12A, 4. th., 2800 Kongens Lyngby

4. sals lejlighed med 8 kvm solrig altan og elevator lige til døren.

Området:
Midt i Lyngby centrum, men alligevel med dejlig fred og ro på altanen. Få minutters gang til indkøb m.v. samt den smukke natur i og omkring Lyngby Sø.

Ejendommen:
Seniorvenlig lejlighed med 8 kvm altan og en dejlig udsigt ud i haven, i den attraktive og velholdte ejendom på Vinkelvej 12 A -E i Lyngby Centrum, med gåafstand til stationen og det velassorterede indkøbsstrøg på Lyngby Hovedgade, Kulturhuset m.v. Nydelig opgang med videoporttelefon og elevator lige til lejlighedens dør, let adgang med kørestol og rollator. Stor privat p-plads. Ekstremt velordnet hovedejendom med orden i alting også økonomien.

Indeholder:
Forstue, stort lyst brusebadeværelse med gulvvarme og vaskemaskine samt tørretumbler, velholdt oprindeligt spisekøkken, stort soveværelse med plads til et skrivebord, skøn opholdsstue med direkte adgang til stor skøn altan mod syd/vest med et helt enestående kig ud i haveanlægget.

Kælderområdet er med store fine kælderrum til lejlighederne, cykelkælder og vaskeri - stor privat p-plads tilhørende ejendommen med p-kort for ejere og gæster.

Yousee tv-pakke incl. i ejerudgiften.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.