Skovlodden 15, 2840 Holte

Flot beliggende enderækkehus med ekstra stor have mod syd og vest. Kan let ændret til 150 kvm bolig ved inddragelse af garage !

Et af de store attraktive enderækkehuse ved Ny-Holte Kirke med prima beliggenhed på Skovlodden og med ekstra stor have orienteret mod syd og vest. Parkeringsmulighed for 2 biler på egen grund. Første rækkes placering direkte op til de grønne arealer ved den smukke Ny-Holte Kirke og Sognegård. Ejendommen byder på 132 kvm smagfuldt indrettet rækkehus fra 1957 + 15 kvm garage indrettet som værksted/bryggers og 10 kvm udhus - beliggende i meget velholdt og helt ugeneret have på 582 kvm.

Nydeligt flisebelagt ankomstareal med parkering til bil. Vindfang, gæstetoilet med hvide fliser og terrazzogulv, bryggers med vaskemaskine og udslagsvask, stort garage/ hobbyrum med klinkegulv og med fjernvarme installation, forstue med dejlig stor garderobe, hyggeligt spisekøkken i hvid/bøg, meget stor dejlig spise- og opholdsstue med direkte udgang til solterrasse og den dejlige have. 1.sal: flot trapperum med mulighed for spændende belysning og kunst, børneværelse, meget stort badeværelse med kar og brus, forældresoveværelse med Børge Mogensen skabsvæg, værelseslignende rum ikke godkendt til beboelse.

Huset ligger ideelt for en aktiv børnefamilie med kun få minutters gang til Dronninggårdskolen og Dronninggård Børnehus samt ikke langt fra det velassorterede indkøbsstrøg i Holte Midtpunkt samt Holte Station. Der er også kun få minutters gang til Rudegårds Stadion med badminton, fodbold, håndbold m.v.

Huset ligger lige ved Frederikslunds Skov og naturområdet Vaserne, hvor der i timevis kan gås dejlige ture eller løbes rundt om Furesøen.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.


.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.