Engelsborgvej 28D, st. th., 2800 Kongens Lyngby

Superfin 2 værelses lejlighed på 53 kvm - kun få minutters gang fra S-toget og Lyngby Centrum.

Området: Prima beliggenhed på Engelsborgvej kun et stenkast fra Ulrikkenborg Plads og Lyngby Station med gåafstand til alle byens fristelser, Lyngby Hovedgade, Magasin og Lyngby Storcenter.

Flot gennemrenoveret 2-værelses lejlighed på 53 kvm beliggende i velordnet hovedejendom opført i røde teglsten med hvide vinduer og hvide altaner samt nyt rødt tegltag fra 2015. Der er lige blevet etableret nyt grønt haveanlæg hvor havearkitekten har tænkt både legearealer til børnene og flere små ugenerte opholdsarealer ind i planen. Det fælles vaskeri er også netop blevet renoveret med nye maskiner - så det er en velordnet og flot ejendom. Der er en stor parkeringsplads uden tidsbegrænsning lige bag ejendommen.

Lejligheden fremstår nydelig med afhøvlede plankegulve og hvide stuklofter. Forstue, stort soveværelse, dejlig lys og venlig opholdsstue med udgang til altanen, lille men flot badeværelse med brus, hyggeligt nyere køkken med alt i hårde hvidevarer. Lejligheden er nymalet og lige til at flytte ind i.

En velindrettet og spændende lejlighed, hvor du kan flytte direkte ind uden at skulle gøre andet end at stille møblerne på plads.

Lejligheden har brugsret til et kælderrum og der er fællesvaskeri, tørrerum og cykelkælder.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.