Stengårds Alle 33F, 2800 Kongens Lyngby

1- plans villa med fredfyldt beliggenhed og perfekt indretning.

Området: Super beliggenhed på lille blind stillevej i Lyngby centrum (stikvej til Stengårds Allé) kun få minutters gang fra den populære Engelsborgskole, som er en af landets bedste skoler. Gå-/cykelafstand til Lyngby Station og hele det velassorterede indkøbsmekka: Lyngby Storcenter, Magasin, Lyngby Hovedgade m.fl. Det er også dejlig tæt på den enestående natur i og omkring Lyngby- og Bagsværd Sø, hvor der kan løbes, cykles eller gås nogle dejlige ture.

Ejendommen: Nydelig 1-plans villa opført 1976. Ejendommen fremstår med murede teglstensfacader, brunt betontegltag og store dejlige vinduespartier. Hus og have fremstår meget indbydende og er i fin stand, lige til at flytte ind i. Her er 147 kvm smagfuld indrettet bolig + isoleret garage med el-port, varmepumpe og flot ypoxy gulv samt god plads til hobbys m.v. og en dejlig læ fyldt/ugenert have, hvor huset er placeret perfekt for solen.

Indeholder: Møblerbar forstue, stort lyst brusebadeværelse, dejlig forældreafdeling med stort soveværelse med indbygget skabsvæg, skøn lys og venlig opholdsstue med direkte udgang til solterrasse og overdækket solterrasse, køkken / alrum med dejligt hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer, kontor, bryggers, 2 børneværelser med tilhørende badeværelse.

Et super indrettet hus på 147 kvm i 1 plan, lige til at flytte ind i. Særdeles velfungerende for en ung børnefamilie med 2 børn.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.