Kulsviertoften 33, 2800 Kongens Lyngby

Velholdt vinkelvilla i skøn have på solsiden af Kulsviertoften.

Området: I det naturskønne og fredfyldte Lundtofte, Brede, Ørholm ligger denne dejlige vinkelvilla tegnet af arkitekt Sv. Ulstrup-Hansen. Her er kun få minutters gang til enestående naturoplevelser i alle retninger, Lundtofte Skole, DTU, Lyngby Handelsskole og Gymnasium m.v. Bus og tog til centrum af byen og nærindkøb på Brede Torv eller i Lyngby centrum med hele det velassorterede indkøbsmekka.

Ejendommen: Dejlig hvidpudset vinkelvilla opført i 1963 tegnet af arkitekt Sv. Ulstrup-Hansen, ejendommen er løbende blevet moderniseret og fremstår særdeles velholdt såvel ude som inde. Huset er beliggende på solsiden af Kulsviertoften i en dejlig have på 776 kvm - her er 123 kvm bolig i et plan + 63 særdeles anvendelig kælderetage med flot lysindfald, endvidere muret garage på 22 kvm.

Indeholder: Vindfang, lille gæstetoilet, værelsesgang med 3 dejlige værelser - de 2 med en skøn udsigt til haven, velholdt brusebadeværelse, adgang til kælderetagen fra værelsesgang, meget stort opholdsstue og spisestue med udgang til overdækket solterrasse, nyere tidløst hvidt elementkøkken fra 2012, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt gasfyr - bryggers er fint indrette med udslagsvask og dejlig mange skabe. Kælderetage: viktualierum/vinkælder, ekstra badeværelse med brus, hobbyrum/værksted, stort dejligt aktivitetsrum med flot lysindfald fra vinduer over terræn, adgang til anvendelig krybekælder perfekt til opbevaring. Endvidere muret garage. Nydeligt ankomstareal mod Kulsviertoften og en rigtig velholdt have.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.