Geelskovparken 38, 2. mf., Søllerød, 2830 Virum

2 - værelses lejlighed på øverste etage med meget stor altan i hele lejlighedens bredde / helt ny markisedug.

Området: Geelskovparken er smukt beliggende i 1. række til Geelskov lige over for Teknikerbyen og Bredevej. Bebyggelsen har en helt enestående nærkontakt med den omkringliggende natur. Fantastiske muligheder for at løbe, gå og køre mountainbike lige inde i skoven ved siden af bebyggelsen.

Ejendommen: Geelskovparken er opført i 1972 som en moderne lav etageparkbebyggelse bestående af 8 bygningsblokke med 198 ejerlejligheder. Bebyggelsen er smuk indpasset i landskabet og de omkringliggende parkarealer fremstår altid særdeles velplejede og indbydende. Her er meget fine p-forhold for bebyggelsens beboere og gæster ligesom der er petanquebane, vaskeri, selskabslokaler og meget mere.

Hovedejendommen: Lejligheden ligger i den sidste bebyggelse, hvor der er fuldstændigt frit udsyn til græsarealer og folde med heste på græs om sommeren. Nydeligt og meget velplejet parkeringsareal lige op til skovgærdet og indgangsdøren. Vindfang med adgang til den nydelige opgang og med adgang til stueetage med fine depotrum, cykelparkering, tørrerum m.v.

Indeholder: Entre med møbleringsmuligheder, originalt flisebadeværelse , mellemgang med plads til vaskemaskine og tørretumbler, originalt elementkøkken, åben forbindelse til meget stor, lys og venlig opholds- og spisestue med direkte udgang til meget stor terrasse delvist overdækket, soveværelse.

Lejligheden trænger til nogen istandsættelse og kan overtages nu.

Aftal fremvisning med Ole Moestrup på tlf. 2125 0304 eller ole@moestrupbolig.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.