Blomstervænget 55, 2800 Kongens Lyngby

Skønt Funkisrækkehus på Blomstervænget i Lyngby - 129 kvm bolig + 52 kvm kælder.

Området: Dejlig beliggenhed på Blomstervænget i " Den Engelske Haveby" i den meget centrale del af Lyngby centrum, med kun få minutters gang til Stationen og hele det velassorterede indkøbsstrøg, Engelsborgskolen og heller ikke langt fra en dejlig løbe- eller gåtur omkring Lyngby Sø. Blomstervænget er både fredfyldt, børnevenligt og lige midt i byen - der er også her på det sidste stykke af Blomstervænget , at " Far til fire" er optaget og de gamle ASA-filmstudier ligger såmænd også lige om hjørnet.

Ejendommen: Dobbeltfunkishus fra 1936. Huset er på 129 kvm bolig + 52 kvm kælder med perfekt beliggenhed på solsiden af vejen og i en vidunderlig have på 438 kvm. Have på begge sider af huset.

Indeholder: Meget stor lys og venlig hall med flot trappeløb til 1.sal og med garderobe, smuk højloftet opholdsstue og spisestue med åben forbindelse til dejlig enkelt hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer - fra køkken / alrum og stue direkte udgang til forhaven. Forældreafdeling med stort soveværelse med direkte udgang til haven og med eget tilhørende badeværelse 1.sal: 2 meget dejlige store værelser med skønt lysindfald og 1 mindre værelse. Dejlig stort badeværelse med brus. Kælder: meget anvendelig med stort vaskerum / ekstra badeværelse., fadebur/vinkælder, skønt stort aktivitetsrum evt. motionsrummet for familien eller bordtennisrummet. Fjernvarme er på vej til området.

Huset er på alle måder rigtig dejligt og meget lyst og venligt - en beliggenhed. der kun yderst sjældent kommer til salg.

Endvidere redskabsrum / cykelparkering

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.