Sofievej 1A, 1., 2800 Kongens Lyngby

Dejlig villalejlighed på 1. - 2 .sal med stor altan - Sofievej i Lyngby Søkvarter

Området: Lyngby Søkvarter mellem Lyngby Sø og Lyngby Centrum. Kort afstand til hele det velassorterede indkøbsstrøg i centrum med Magasin, Lyngby Storcenter, Kulturhuset og alle de nye spændende spisesteder. Få minutters gang til Lyngby Station med super forbindelser i alle retninger og kun 3 minutters gang fra den enestående natur omkring Lyngby Sø.

Ejendommen: Spændende villalejlighed med ejerlejlighedsstatus i Lyngby Søkvarter. Lejligheden er beliggende på 1. og 2. sal af charmerende gammel villa fra 1900-tallet på hyggelig stille villavej. Denne lejlighed indeholder 67 kvm beboelse i henhold til bbr - plus hems/loftrum på 2. sal på ca. 20 kvm med direkte adgang fra lejligheden - endvidere stor skøn privat altan og dejligt muret udhus/hobbyrum - ingen havepligter.

Allerede fra man ankommer på den lille hyggelig villavej får man lyst til at bosætte sig her. Indeholder: fælles trappeopgang, stor dejlig opholdsstue og spisestue med et helt vidunderligt lysindfald og med direkte udgang til den store tilhørende private altan med sol det meste af dagen, moderne flisebadeværelse med brus, stort lyst og venligt køkken med alt i hårde hvidevarer, hyggeligt soveværelse, børneværelse eller kontor med direkte adgang til den meget anvendelige 2. sal med en ca. 20 kvm stor hems som tilhører lejligheden. En rigtig fin og hyggelig lejlighed.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.