Jægersborg Alle 180, 2820 Gentofte

Murermester villa fra 1937 beliggende i stor dejlig ugeneret have på Jægersborg Alle i Gentofte - få huse fra " Plantekassen "

Området: Højt beliggende på den grønne side af Jægersborg Alle med indkørselsmulighed via lille lokal stikvej på bagsiden af huset. Her er få minutters gang til den enestående natur i Ermelunden, Hundesømosen eller Bernstorffsparken. Heller ikke langt til det lille lokale indkøbstorv i Jægersborg eller det helt store udvalg på Jægersborg Alle i Charlottenlund. Ikke langt til skole og Jægersborg Station. En perfekt beliggenhed for en ung familie, der måske flytter ud af byen, men forsat meget gerne vil være tæt på København.

Ejendommen: Er opført i 1937 i 2 fulde plan med 93 kvm på hver etage, hvilket giver et boligareal på 171 kvm og 15 kvm kælder. Ejendommen fremstår med murede røde teglstensfacader og store dejlige hvide vinduespartier, taget er tækket med bølgeeternit plader med hældning. Huset er beliggende i stor dejlig have på 869 kvm - lidt på et højdedrag med en dejlig udsigt. Køber må påregne en gennemgribende renovering af ejendommen, hvilket prisen er fastsat under hensyntagen til. Ankomstareal med stor dejlig muret garage på 42 kvm

Indeholder: Entre med garderobe og trappe til stueetage og 1. sal, gæstetoilet, stueplan med dejlig lys og venlig opholdsstue med udgang til solterrasse, stort ældre køkken og bryggers samt fyrrum i forskudt plan. 1. sal: 4 rigtig fine værelser og hovedsoveværelset har direkte udgang til morgenbalkon, badeværelse.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.