Christoffers Alle 196, 2800 Kongens Lyngby

Fint rækkehus på 110 kvm + 50 kvm kælder, et stenkast fra Stengården Station og Skole.

Området: I børnevenlige omgivelser på Christoffers Alle, kun et stenkast fra den populære Stengårds Skole og Stengården Station samt i gåafstand til nærindkøb og dejlige grønne områder i alle retninger. Huset ligger på mange måder genialt for en ung familie, der meget hurtigt kan nå København i hverdagen.

Ejendommen: Ejendommen fremstår med røde murede facader fra 1945, pæne hvide vinduespartier og rødt tegltag i murermesterstilen med kælder, stueetage og 1.sal. Huset er rigtigt godt indrettet med 110 kvm smagfuld bolig + 50 kvm kælderetage. Ejendommen fremstår lys venlig og indbydende i ung og moderne stil - lige til at flytte ind i. Overdækket ankomstareal og carport.

Indeholder: Forstue med trappe til 1.sal, dejligt nyere gæstetoilet, meget stor skøn opholdsstue med åben forbindelse til lyst og venligt elementkøkken med alt i hårde hvidevarer og med direkte udgang til overdækket terrasse og den hyggelige lukkede have med flere gode solterrasser. 1. sal: trapperepos, børneværelse, nyere smart badeværelse, stort forældresoveværelse med direkte adgang til walk-in værelse eller ekstra børneværelse. Kælderen: er meget anvendelig men ikke så istandsat som resten af huset. Ekstra aktivitetsrum, depotrum, viktualierum, fyrrum med gasfyr og med vaskemaskine og tørretumbler.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.