Gyldenholm Alle 18, 2820 Gentofte

Meget velbeliggende Funkisvilla fra1933 tegnet af selveste Poul Henningsen (PH) og Hans Hansen.

Området: En oase i Gentofte mellem det hyggelige handelsmiljø på Gentoftegade, den populære Gentofte Skole og Kildeskovshallen. Rigtig hyggelig villavej med dejlig fred og ro men alligevel tæt på alting og kun få minutters gang til Gentofte Skole. Også dejlig tæt på alle de attraktive Gymnasier i Gentofte Kommune. En absolut drømme beliggenhed på Gyldenholm Alle.

Ejendommen: Ejendommen blev til i et samarbejde mellem de to store arkitekter Poul Henningsen (PH) og Hans Hansen, der begge har haft betydelig indflydelse på dansk arkitektur. Ejendommen som blev opført i 1933 som en funkisvilla fremstår med pudsede teglstensfacader i 2 farvesætninger. Oprindelig hvid og rød. Ejendommen er opført i 2 etager med tagterrasse på 1.sal og med kælder. Her er således 172 kvm stemningsfuld bolig + 61 kvm kælder. Ejendommen er smukt placeret på grunden og her er et vidunderligt lysindfald i hele huset.

Indeholder: Entre med trappe til 1.sal, 2 meget smukke stuer i let forskudt plan med smukke afhøvlede gulve og dejligt højt til loftet og med udgang til solterrasse, køkken og tidligere anrettergang, 1.sal er i let forskudte plan men byder alt i alt på 4 dejlige værelser, sep. toilet og sep. badeværelse og stor solterrasse. Kælder: viktualierum, fyrrum og 2 depotrum.

Rigtig dejlig og ugenert gammelbeplantet have på 783 kvm.

Ejendommen har en bygningsbevarringsværdi på 3, hvilket er i den høje ende - dog uden at være fredet.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.