Helsingevej 24, 2830 Virum

Prima beliggenhed på Helsingevej i Furesøkvarteret.

1030 kvm skøn have på Helsingevej i Furesøkvarteret - bebyggelsesprocent 30.

Området: Med den absolut bedste beliggenhed i Furesøkvarteret - på Helsingevej ikke langt fra Furesøvej og med kun få minutters gang til Furesøen og den omkringliggende skønne natur. Her er helt stille og helt ugeneret i haven. Selv om naturen er enestående udenfor, er der ikke langt til byens bedste skoler, Virum Gymnasium, indkøb og Virum Station.

Ejendommen: Klassisk Ib Schwanenflügel villa fra 1958 med senere tilbygning i 1969 således huset i dag har en fin planløsning og 141 veldisponerede kvm. Huset fremstår meget velholdt og indbydende, men derfor kan man jo ikke udelukke, at en køber vil om- og tilbygge eller starte helt forfra med en helt ny bygning.

Indeholder: Forstue, bryggers med naturgasfyr og dejlig med skabsplads, klassisk badeværelse med hvide 15 x 15 fliser og sort terrazzogulv, stor dejlig højloftet opholdsstue i åben forbindelse til elementkøkken i hvid/kirsebær og med direkte udgang til solterrasse og den skønne have endvidere hyggelig muret pejs, 4 gode store værelser og et dejlig stort nyere badeværelse med kar og brus. Endvidere muret garage.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.