Blomstervænget 43, 2800 Kongens Lyngby

Stort hvidt dobbeltfunkishus fra 1936 med bedste beliggenhed på solsiden af Blomstervænget.

Området: Dejlig beliggenhed på Blomstervænget i " Den Engelske Haveby" i den meget centrale del af Lyngby centrum, med kun få minutters gang til Stationen og hele det velassorterede indkøbstrøg, Engelsborgskolen og heller ikke langt fra en dejlig løbe- eller gåtur omkring Lyngby Sø. Blomstervænget er både fredfyldt, børnevenligt og lige midt i byen - der er også her på det sidste stykke af Blomstervænget , at " Far til fire" er optaget og de gamle ASA-filmstudier ligger såmænd også lige om hjørnet.

Ejendommen: Dobbeltfunkishus fra 1936. Huset er på 125 kvm bolig + 67 kvm kælder (den store model) med perfekt beliggenhed på solsiden af vejen og i en vidunderlig ekstra bred have på 484 kvm. Have på begge sider af huset. Ny tagbelægning fra 2017.

Indeholder: Meget stor lys og venlig hall med flot trappeløb til 1.sal og med garderobe, smuk højloftet opholdsstue og spisestue med åben forbindelse til dejlig enkelt og næsten nyt hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer - fra køkken / alrum og stue direkte udgang til forhaven. 1.sal: 2 meget dejlige store værelser med skønt lysindfald og 1 mindre værelse. Separat toilet og separat badeværelse i den klassiske stil med terrazzogulv og hvide 15 x 15 fliser. Kælder: meget anvendelig med stort vaskerum / bryggers med gasfyr m.v., fadebur/vinkælder, skønt stort aktivitetsrum evt. motionsrummet for familien eller bordtennisrummet.

Huset er på alle måder rigtig dejligt og meget lyst og venligt - en beliggenhed. der kun yderst sjældent kommer til salg.

Endvidere redskabsrum / cykelparkering

For nærmere info og aftale om besigtigelse - kontakt Ole Moestrup på tlf. 21250304 eller Ole@moestrupbolig.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.