Møllestien 4, 2800 Kongens Lyngby

Charmerende 1/2 dobbelt hus med stor skøn have dejlig tæt på Lyngby Fort og centrum.

Området: Møllestien er en lille lukket blind stikvej til Buddingevej - vejen efter Fort Alle. Beliggenheden er i postdistrikt 2800 Kgs. Lyngby men i Gladsaxe Kommune. Her er cykel og gåafstand til det meste. Og fra 2025 med let adgang også til den nye letbane, Lyngby Station, Lyngby Centrum, Magasin, Kulturhuset m.v.

Ejendommen: Charmerende 1/2 dobbelt hus opført i 1943, ejendommen fremstår med gule murede teglstensfacader, store hvide vinduespartier og rødt tegltag. Huset har en super indretning med 75 kvm bolig + 45 kvm kælder + tagetage - ikke godkendt. Alt sammen beliggende i dejlig ugeneret have på 715 kvm med adgang fra Møllestien eller Fort Alle. Endvidere ældre garage. Huset fremstår lyst og venligt og er ideelt til den unge familie.

Indeholder: Entre med garderobe, lyst og venligt køkken, stor skøn spisestue i forbindelse med opholdsstue med brændeovn, dejligt badeværelse, børneværelse/kontor. 1.sal: indgår ikke i boligarealet men der er indrettet 2 dejlige værelseslignende rum med begrænset loftshøjde. Kælderetage: forstue, stort dejligt vaskerum / tørrerum med brusemulighed, viktualierum, fint rum med dagslysindfald og mange anvendelsesmuligheder.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.