Melchiorsvej 1, 2. th., 2950 Vedbæk

Udsigtslejlighed på 115 kvm med altan og elevator samt privat parkering.

Nu er der mulighed for at komme til at bo i Forsvarskommandoens tidligere administrationsbygning. Der er tale om en sjælden flot bygning fra 1911 som er opbygget til spændende lejligheder i flot kvalitet. Denne lejlighed er på 115 kvm og beliggende på 2.sal.

Ejendommen er beliggende i parklignende have og grænser lige op til den omkringliggende enestående natur. Repræsentativt ankomstareal med private carporte og p-pladser.

Man bliver mødt af en imponerende herskabelig hovedtrappe, der leder en ind i den meget smukke "lobby" - en balsal af en ankomst hall med trappe og elevator til de forskellige etager.

Lejligheden: Forstue, flotte egeplankegulve overalt, 2 store skønne soveværelser, stort dejligt badeværelse, gennemgående lys og venlig opholdsstue med åbent smart køkken med alt i hårde hvidevarer og med direkte udgang til altan hvorfra der er udsigt over naturen så langt øjet rækker. Stuen er meget stemningsfuld med rundbuet karnap og hyggelige kroge og detaljer. Lejlighedens standart er høj og lejligheden er lige til at flytte ind i.

Det omkringliggende område er meget velegnet til en dejlig løbe- eller gåtur ligeom der er cykelafstand til Vedbæk Havn, Stationen og den lille handelsarkade i Vedbæk.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.