Hustoftevej 11, 2700 Brønshøj

Ny og meget lækker stuevillalejlighed med have og privat p-plads.

"SOHO, MANHATTAN" / Husum / Brønshøj Downtown

Spændende stuevillalejlighed i helt nyopført ejendom fra 2019 / 2020 - lejligheden har egen skøn solterrasse og have samt parkeringsplads og redskabsrum. Her er 111 kvm effektiv og super indrettet bolig med gulvvarme overalt. Huset er fint tilpasset kvarteret med den lidt industrielle flotte ombyggede Soho inspirerede naboejendom. Dette hus fremstår med smukke teglstensfacader og sorte vinduespartier med sort betonstenstag. Energiklasse 2015 A. Cykelafstand til Københavns centrum.

Området: Hustoftevej løber parallelt med Frederikssundsvej og er således en del af Downtown Husum/Brønshøj med gåafstand til alle byens fristelser og gode transportforbindelser.

Meget fint opdelt ankomstareal med privat adgang til begge lejligheder ude fra - denne lejlighed disponerer over haven på begge sider af huset og er således meget attraktiv.

Indeholder: Møblerbar entre, forældresoveværelse, 2 store børneværelser, 2 lækre badeværelser begge med brus og det ene med vaskesøjle, lys og venlig opholdsstue med åbent hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer, direkte udgang til skøn solterrasse og meget hyggelig privat have. Endvidere privat p-plads til bilen og dejligt redskabsskur. Overalt i huset er der dejlig gulvvarme og helt moderne komfort - alt er klassisk og tidløst moderne design, som skal opleves.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.