Vinkelvej 12B, 2. th., 2800 Kongens Lyngby

En af de store 90 kvm lejligheder på 2.sal - perfekt beliggende midt i ejendommen.

Området:
Midt i Lyngby centrum, men alligevel med dejlig fred og ro på altanen. Få minutters gang til indkøb m.v. samt den smukke natur i og omkring Lyngby Sø.

Ejendommen:
Seniorvenlig lejlighed med 12 kvm altan og en dejlig udsigt over hele byen med Lyngby Sø i Horisonten. Beliggende i den attraktive og velholdte ejendom på Vinkelvej 12 A -E i Lyngby Centrum, med gåafstand til stationen og det velassorterede indkøbsstrøg på Lyngby Hovedgade, Kulturhuset m.v. Nydelig opgang med videoporttelefon og elevator lige til lejlighedens dør, let adgang med kørestol og rollator. Stor privat p-plads. Ekstremt velordnet hovedejendom med orden i alting - også økonomien.

Indeholder:
Forstue, stort lyst badeværelse, velholdt element spisekøkken, stort soveværelse med plads til et skrivebord, skøn opholdsstue med direkte adgang til stor skøn altan mod syd/vest med et helt enestående kig ud i haveanlægget.

Kælderområdet er med store fine kælderrum til lejlighederne, cykelkælder og vaskeri - stor privat p-plads tilhørende ejendommen med p-kort for ejere og gæster.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.